Főoldal home

 

Keresés
Látogatók

webshop

Naptár

Rehau profillal szerelt műanyag bejárati ajtók

Szamos műanyag bejárati ajtó - 1 üveggel

 

muanyag_bejarati_ajto_szamos1 Típusa: Fehér műanyag bejárati ajtók
Tartozéka: szerelt fehér portál biztonsági kilincs, átmenőcsavarral,
biztonsági zárbetéttel
Szerkezeti felépítés: 3 kamrás Wintech profilból, az ajtószárnyban a sarkakon hegesztett CRP merevítés biztosítja a megbízható és hosszantartó működést! Panel: 24mm teljes vastagságú, 1,5-1,5mm vastag kétoldali Kömmerling PVC lemez borítással, extrudált poliuretán hab szigeteléssel.
Tömítés: körbefutó fekete gumitömítés
Vasalat: Alap esetben 5 pontos gombafejes ajtózárral, 3 db 3D erősített ajtópánttal, 35mm magas hőhídmentes alumínium küszöbbel
kép letöltése nagyobb méretben Üvegezés: Üveges panelek esetében az üvegszerkezet 4-12-4 mindkét oldalon katedrál üveggel. Az alap üveg a gríz, de választható más üveggel is. Csincsillától eltérő üvegezés esetén egyedi árképzés.
  Felületkezelés: A szerkezetek alapszíne a fehér (RAL 9016) - selyemfényű fehér. De ettől eltérő szín is választható felár ellenében. Színtartósságára 7 év garancia.
  Méretek: 98 x 208,5 cm a keret külső mérete
  Nyithatóság: jobbra nyíló
balra nyíló

 

A PVC bejárati ajtóink rendelkeznek a műanyag ablakokra jellemző tulajdonságokkal. Tokban és szárnyban körbefutó acél merevítés az ajtó merevítésére szolgál, az öt pontos gombafejes ajtózár pedig a hőszigetelés és hangszigetelés növelését segíti.
Kérjük, ne higgyenek azoknak a hirdetéseknek, ahol műanyag bejárati ajtókat biztonságtechnikai termékeknek nyilvánítanak!

A műanyag bejárati ajtók, nem biztonsági ajtók! Megfelelő védelmet biztonsági rács felszerelésével tudunk elérni.

Esztétikus panel választékkal - tele, üveges, osztott -, egy és kétszárnyú kivitelben készülnek, több színben, a legmagasabb esztétikai és funkcionális igényeknek is megfelelnek

 

Szamos 1 üveges bejárati ajtó ára szerelés nélkűl: 74.900.- Forint.

 

Az árak tájékoztató jellegűek és tartalmazzák az ÁFA-t.

 

Aluplast műanyag ablak

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS 2009