Főoldal home

 

Keresés
Látogatók

webshop

latogato_szamlalo

Rehau profillal szerelt műanyag bejárati ajtók

Odera műanyag bejárati ajtó - tele

 

muanyag_bejarati_ajto_odera Típusa: Fehér műanyag bejárati ajtók
Tartozéka: szerelt fehér portál biztonsági kilincs, átmenőcsavarral,
biztonsági zárbetéttel
Szerkezeti felépítés: 3 kamrás Wintech profilból, az ajtószárnyban a sarkakon hegesztett CRP merevítés biztosítja a megbízható és hosszantartó működést! Panel: 24mm teljes vastagságú, 1,5-1,5mm vastag kétoldali Kömmerling PVC lemez borítással, extrudált poliuretán hab szigeteléssel.
Tömítés: körbefutó fekete gumitömítés
Vasalat: Alap esetben 5 pontos gombafejes ajtózárral, 3 db 3D erősített ajtópánttal, 35mm magas hőhídmentes alumínium küszöbbel
kép letöltése nagyobb méretben Üvegezés: nincs
  Felületkezelés: A szerkezetek alapszíne a fehér (RAL 9016) - selyemfényű fehér.
Színtartósságára 7 év garancia.
  Méretek: 98 x 208,5 cm a keret külső mérete
  Nyithatóság: jobbra nyíló
balra nyíló

 

A PVC bejárati ajtóink rendelkeznek a műanyag ablakokra jellemző jó tulajdonságokkal. Tokban és szárnyban körbefutó acél merevítés az ajtó merevítésére szolgál, az öt pontos gombafejes ajtózár pedig a hőszigetelés és hangszigetelés növelését segíti.
Kérjük, ne higgyenek azoknak a hirdetéseknek, ahol az itt látható műanyag bejárati ajtókat biztonságtechnikai termékeknek nyilvánítanak! Azok nem ebben az árkategóriában vannak.
Az itt látható műanyag bejárati ajtók, nem biztonsági ajtók! Megfelelő védelmet biztonsági rács felszerelésével tudunk elérni.
Esztétikus panel választékkal - tele, üveges, osztott -, egy és kétszárnyú kivitelben készülnek, több színben, a legmagasabb esztétikai és funkcionális igényeknek is megfelelnek

Odera bejárati ajtó ára szerelés nélkűl: 70.000.- Forint.

 

Az árak tájékoztató jellegűek és tartalmazzák az ÁFA-t.

 


A biztonsági műanyag bejárati ajtókat inkább acél ajtónak nevezik a szakmában, ugyanis itt egy acél szerkezetű ajtó kap műanyag borítást, a szerkezetet pedig kitöltik PU-keményhabbal. Így elérnek egy kiváló hőszigetelési értéket. Betörésgátló WK 2 kivitelben is kaphatóak.

 

Aluplast műanyag ablak

 

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS 2009