Aluplast
Aluplast ideal 7000
Rehau
Rehau euro design
Főoldal home

 

Keresés
Látogatók

webshop

Naptár

Llinkek

google search

muanyag_ablakAluplast, Rehau és KBE műanyag nyílászárók

 

Aluplast termékek

AluplastAz Aluplast ablakok gyártása több mint 40 éves tapasztalatokon alapul, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az anyagok és a technológia is kiváló. Megfelel az európai úniós követelményeknek: nemzetközi ISO 9001/2000 minőség tanúsítvánnyal rendelkezik és az Aluplast Gmbh 10 év teljeskörű garanciát vállal termékeire. A termékek a legszélsőségesebb körülmények között is kiállják a próbát: tűz, víz, szél, hő és hang ellen is védenek. Éghetetlen műanyagból, stabil belső acél szerzettel, precíz illesztésekkel készülnek. Ellenállnak a korróziónak. Tökéletes hang-, és hőszigetelésük akár a passzív házépítés követelményeinek is megfelelnek, nagyfokú energiatakarékosságot biztosítanak. A hosszú élettartamú, könnyen kezelhető és tisztítható műanyag nyílászárók mellett szóló érv az egyszerű beépítés és a kedvező, könnyen megtérülő ár is.

Rehau termékek

Rehau
A REHAU Brillant-Design és Euro-Design ablak és ajtó profilrendszerek a legmagasabb esztétikai követelményeknek, luxus igényeknek, az európai úniós minőségi követelményeknek is megfelelnek: nemzetközi ISO 9001/2000 minőségtanúsítvánnyal rendelkezik.

Hoszú élettartamát bizonyítja, hogy a gyártó 10 év teljeskörű garanciát vállal termékeire. Kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságai nagyfokú energiatakarékosságot tesznek lehetővé, így a befektetés gyorsan megtérül az épület lecsökkent energiahasználata révén.

Az energiatakarékosságon kívül a műanyag nyílászárók akár a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak is megfelelnek, a biztosítók vagyonvédelmi eszközként is elismerik. Változatos méret, forma, nyitás és színválasztéka szinte végtelen számú egyéni variáció kialakítását teszi lehetővé. Modern és klasszikusabb, régebbi épületek arculatához is könnyen alkalmazkodik elegáns megjelenése által.

Stabil szerkezete és terhelhetősége lehetővé teszi akár a teljes frontmagsasságú, nagy fesztávú ablakok kialakítását is. A rendszereket hosszú élettartam, időtálló design és könnyű tisztíthatóság jellemzi.

 

Aluplast műanyag ablak

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS 2009