Főoldal home

 

Keresés
Llinkek

google search

ablakAluplast ablak akció!

AKCIÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aluplast ideal 4000 és 7000 műanyag ablak és erkélyajtó beépítés (csere) akciós áron

a készlet erejéig!Áraink tartalmazzák a helyszínre szállítást, kibontást, beépítést, külső-belső párkányokat, szigetelést, szegélylécezést, a bontott anyag elszállítását. Tégla, családiházakban a bontás utáni kőműves munkákat utólagos díjszámítással számlázzuk.

 

Az akciós árak Aluplast 4000 vagy 7000 típusú ablak esetén nem csak a megadott méretekre vonatkoznak, hanem bármely más egyéni méretre is legyárthatók. Egyedi igények esetén kérjen tőlünk ajánlatot az Elérhetőség menüben!

 

Aluplast

AluplastAz Aluplast műanyag ablakok gyártása több mint 40 éves tapasztalatokon alapul, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az anyagok és a technológia is kiváló. Megfelel az európai úniós követelményeknek: nemzetközi ISO 9001/2000 minőség tanúsítvánnyal rendelkezik és az Aluplast Gmbh 10 év teljeskörű garanciát vállal termékeire. Az öt és hat légkamrás, 2 vagy 3 rétegű hő- és hangszigetelő üveggel ellátott ablakok igényes normál vagy lekerekített élű ablakszárnnyal, a tokban és szárnyban horgonyzott acélmerevítéssel megerősített, hibás működtetés gátlóval, beépített résszellőzővel betörés gátló kivitelben készülnek. Egyedi méret, forma és színválasztékban kaphatók. A műanyag ablakok a legszélsőségesebb körülmények között is kiállják a próbát ellenálnak: tűznek, víznek, korróziónak, szélnek (nincs huzat), hideg-meleg időjárásnak, zajnak. Acélmerevítésük, ragasztásuk stabilitá és teherbíróvá teszi a műanyag nyílászárókat, többféle nyitási lehetőség és könnyű karbantartás jellemző.

 

Aluplast műanyag ablak

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS 2009