Főoldal home

 

Keresés
Llinkek

google search

Műanyag ablakok

Aluplast műanyag ablak akció!

AKCIÓ

Aluplast ideal 4000 és 7000 műanyag ablak és erkélyajtó
beépítés (csere) akciós áron a készlet erejéig!


 

Áraink tartalmazzák a helyszínre szállítást, kibontást, beépítést, külső-belső párkányokat, szigetelést, szegélylécezést, a bontott anyag elszállítását. Tégla, családi házakban a bontás utáni kőműves munkákat utólagos díjszámítással számlázzuk.


 Aluplast vagy Rehau műanyag nyílászáróinkat öt vagy hat légkamrás szerkezetű (K=I,OO gázzal töltött), két vagy háromrétegű üvegezéssel kínáljuk megrendelőinknek. A német precíziós technológiának köszönhetően a profilrendszerek teljesen egyéni kívánságok szerint alakíthatók. A műanyag nyílászárók minden szempontból energiatakarékosak: tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak, betörés és időállók, 10 éves garanciával.

Műanyag ablakok méretre és formára gyártását egyéni igények szerint is vállaljuk.


Aluplast műanyag ablakok

AluplastA korszerű anyagok és technológia alkalmazásának köszönhetően az Aluplast műanyag ablakok a szélsőséges körülmények között is kiállják a próbát. megállják helyüket: éghetetlen, ellenáll a korróziónak, szélnek, betörésnek (nagyfokú stabilitás), tökéletes hang-, és hőszigetelés, kiváló mechanikai működés jellemzi.

 

Rehau műanyag ablakok

Rehau
A REHAU Brillant- Design műanyag ablak profilokat és egyéb termékeket szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá, több intézet által is elismert ISO 9001 bizonyítvánnyal rendelkeznek. Ez a tanúsítvány jelzi a kiváló minőséget: vonzó design, fokozott hő- és hang- és vízszigetelés, betörésvédelem (a magyar biztosítók is elfogadják).

 

KBE ablakok szabvány méretben raktárról!

Ma megrendeli, holnap szereljük! Ablak áraink!

 

A KBE műanyag ablakok környezetvédelmet is szem előtt tartva greenline névvel jelöli az ólom- és kadmiumtól mentes műanyag profiljait. A megnövelt felületű külső és belső ütköző tömítés használata garantálja az ablakszárnyak és tokok közötti szigetelést és védelmet. Tökéletes ajánlat a kiváló minőséget és optimális megoldásokat elfogadható áron kereső emberek számára.

 

Aluplast és Rehau műanyag ablakok gyártása, forgalmazása és beépítése, cseréje, ingyenes helyszíni felméréssel.

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS 2009