Főoldal home

 

Keresés
Látogatók

Naptár

Kömmerling műanyag ablakok és erkélyajtók

Kommerling_comfort_muanyag_ablak

A Kömmerling Comfort-line műanyag ablak család a formatervezett konstrukció mellett, műszaki jellemzőiben is igazoltan csúcsminőségű.

Használója még évtizedek múltán is örömét leli benne. A Kömmerling Comfort-line műanyag ablakok kiváló minőségjegyekkel rendelkeznek, melyek kiválóan illeszkednek otthona egyéniségéhez és jövő követelményeihez. Harmonikus vonalvezetés, keskeny látható felületek, tagolt letörések és lágy lekerekítések jellemzik a profilfelületeket.

 

A Kömmerling Comfort-line műanyag ablak család kétféle szárnykombinációval rendelhető.

A hagyományos, kommerling_eurofutur_muanyag_ablaksimavonalú szárnyprofil bármilyen homlokzati stílushoz jól illeszthető, a kontúrszárnyas kivitel markáns megjelenésével és egy további markáns letöréssel a gazdagabban fózolt régi faablakokat idézi.

A Kömmerling Comfort-line műanyag ablakok alapanyaga Kömmerling 5-6 kamrás, 70 mm-es beépítési mélységű, 1,3 W/m2K hőátbocsátású profilrendszer. A műanyag ablakok már alapkivitelben tartalmazzák a résszellőzőt, a biztonságos vízelvezetést, a fekete vagy szürke színű tömítőgumit és a több ponton záródó biztonsági vasalatot. 

 

 

Kommerling_premium_muanyag_ablakKömmerling Prémium-line műanyag ablak,

modern forma, sík szárnyú 6 kamrás profilrendszer, 88mm profil mélység, RAL 9010 Horganyzott idomacél merevítés, Gurdian ClímaGuard üveg TPS üveggyártási technológia Üvegezés: 3 rétegű hőszigetelő üveg Ug = 0,6 W/m2K
Rw = 34 dB zajcsillapítás szürke/fekete színű 3 soros tömítő gumi beépített résszellőző biztonsági gombos kilincs

Kömmerling műanyag nyílászárók üvegei 2008 áprilistól fokozatosan a forradalmian új melegperemes TPS technológiával készülnek.

Kömmerling műanyag ablak akció, európai minőség alacsony áron. Csere, beépítés, helyszini felméréssel, szállítással.

 

Aluplast műanyag ablak

.

 

 

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS 2009