Főoldal home

 

Keresés
Látogatók

Naptár

Gealan műanyag ablakok és erkélyajtók

 

gealan_iq_8000_muanyag_ablakA németországi GEALAN Európa egyik legrégebbi és talán legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező műanyag ablak és ajtó profilokat gyártó vállalata. A folyamatos fejlesztéseknek és a legmodernebb gyártástechnológiának köszönhetően az általuk gyártott nyílászárók a legjobbnak számítanak.

Az új Gealan 74 mm-es beépítési mélységű PVC ablak, négykamrás rend­szer mindazon tulajdonságok­kal rendelkezik, amelyeket egy műanyag ablaktól elvárunk: hatékony hőszigetelés, jó hangszigetelés és betörésbiztonság, valamint mindazon feltételek, melyek a PVC ablaknak hosszú élettartamot garantálnak.

Azért, hogy lakásában egyen­letes páratartalom és hőmér­séklet uralkodjon, válassza a GEALAN műanyag ablakot az automa­tikus szellőző rendszerrel GECCO 3 (GEALAN CLIMA CONTROL). A nagy hatékonyságú, de pici szellőzőnyílás ablakát igazi szellőző ablakká varázsolja és ugyanakkor megakadályozza a huzatot és a penész képződést.

  • 6 légkamrás GEALAN PVC ablak profil
  • 85 mm-es szárnyszélesség
  • 74 mm-es beépítési mélység
  • lekerekített élek
  • szürke gumitömítés (színes profiloknál fekete tömítés)
  • hibás működtetést gátló
  • ROTO COMPACT S vagy ROTO NT titán ezüst színű vasalat, résszellőző funkcióval

 

Gealan akció, európai minőség alacsony áron. Csere, beépítés, helyszini felméréssel, szállítással.

A Gealan ablak kiválasztásánál az esztétika mellett a funkcionalitás is fontos szerepet játszik. Összegyűjtöttünk Önnek olyan információkat, melyek segíthetik a döntést az optimális nyílászáró kiválasztásában.

gealan_muanyag_ablak_logo

 

A 80-as évek közepén a műanyag szerkezetek ellen indított kampány a lakosság egy részének negatív véleményéhez vezetett a PVC-vel szemben. Hozzásegített azonban ahhoz, hogy a műanyag ablakgyártók a régi ablakok ökológiai hasznosításának gondolatával foglalkozzanak. Az ezt követő években számtalan tanulmány jelent meg a különböző nyílászáró szerkezetek értékeléséről ökológiai odalról megközelítve. Ezekből a vizsgálatokból kiderült, hogy a PVC a leginkább alkalmas anyag az újrahasznosításra. 2005-ig a fa és műanyag ablakokat az erre kijelölt helyken lehetett elhelyezni. Ettől az időponttól azonban, csak olyan hulladék anyagokat lehet tárolni, melyek égetés utáni fennmaradó része kevesebb, mint az égetés előtti anyag 5%-a. Ezt a feltételt sem, a fa sem a műanyag ablak nem teljesíti. A műanyag profilból gyártott ablakok életrajza a gyártástól, a használaton át egészen az újrahasznosításig, amely az új profilok előállítására vonatkozik, egy zárt a környezet elvárásainak megfelelő kört alkot, a műanyagból készített profilokra vonatkoztatva ebből a követelésből nem jelent hátrányt.

Aluplast műanyag ablak

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS 2009